Onze formules

Voor ieder wat wils...


Een allergenenkaart GRATIS? So What's the catch?

Doordat voedingswinkels of horecazaken een allergenenkaart linken aan een website hopen wij hiermee onze naamsbekendheid te verhogen en trachten we via deze weg zoveel mogelijk voedingswinkels te laten kennismaken met ons allergenenbeheersysteem en andere unieke producten.

De allergenenkaart is levenslang GRATIS indien u aan de volgende voorwaarden voldoet: Plaats op uw website (eerste pagina) een duidelijke link naar uw online allergenenkaart. Deze link moet blijvend op de website getoond worden. Indien men geen link op de website wenst of de link/label wordt niet blijvend getoond factureert FoodDESK jaarlijks een bedrag van 49€/jaar (onkosten server).

Wil u geen risico lopen en 100% zeker zijn dat de allergenen in uw bereidingen correct zijn dan kan u vanaf €1/dag via het recepturensysteem in 2 minuten de allergenen, ingredientenlijst en voedingswaarden AUTOMATISCH uitrekenen van een gerecht/bereiding. Indien een fabrikant de samenstelling van een bepaalde fiche wijzigt wordt dit meteen ook gewijzigd in uw receptuur en bent u zo 100% zeker dat u de juiste allergenen declareerd. Wil u een volwaardige Autocontrole systeem (HACCP) en kostprijsberekening module erbij dan kunnen wij het bekende FoodDESK PRO pakket aanbevelen. Het pakket BASIC en PRO komen wij graag bij u voorstellen.

Optioneel kan u het invoeren van recepturen aan ons uitbesteden of een HACCP werkbezoek laten inplannen (pre-audit). Heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer info via "bel mij terug" onderaan deze pagina of info@foodesk.be

LIGHT
€0
(*)

(*) Indien er geen link wil geplaatst worden wordt er 49€/jaar aangerekend voor de hosting
(**) Domiciliering mogelijk

Volg ons!